“Atomenergiáról – mindenkinek”, Szeged, 2014. május 20.


Atomenergiáról mindenkinek konferencia szervezők

Az Országos Atomenergia Hivatal a TIT Stúdió Egyesülettel és a Szegedi Tudományegyetemmel közösen 2014. május 20-án ismeretterjesztő konferenciát rendez „Atomenergiáról – mindenkinek” címmel. Az immár tizennegyedik alkalommal sorra kerülő regionális konferencián neves előadók tekintik át mindazokat a területeket, amelyek gyakran előfordulnak amédiában és érdekelhetik a lakosságot.

A konferenciával párhuzamosan a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Közhasznú Nonprofit Kft., valamint a Mecsekérc Zrt. kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A Magyar Nukleáris Társaság a szünetben műszeres bemutatót tart, ahol a résztvevők beszélgethetnek a szakemberekkel az atomenergia alkalmazásáról. Az előadások a konferencia után az Országos Atomenergia Hivatal honlapján elérhetők lesznek.

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (SZTE TIK), első emeletei Nagyelőadó terem (Szeged, Ady tér 10.)

A részvétel díjtalan, azonban regisztráció szükséges. Jelentkezni 2014. május 14-ig (szerda) a jelentkezési lap visszaküldésével lehet. A jelentkezési lap és a konferencia programja az OAH honlapján érhető el.